slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

ŽIVA ŽENSKA – skupina za razvijanje ženskega potenciala

Ženske smo v marsičem posebne. Imamo veliko dimenzij.. Naša subtilnost nas lahko popelje do neba – pravtako pa nas lahko tudi trešči v brezno obupa, samokritike, samoponiževanj, dvomov…
Na skupini Živa ženska bomo v zaupnem vzdušju majhne skupine (5 ali 6 udeleženk) odkrivale same sebe. Spoznavale bomo naše različne plasti – in se jih naučile tudi konkretno zaživeti.

Od strategij samoraziskovanja in samospoznavanja – do konkretnih tehnik, s katerimi bomo lahko:
povečale življenjsko kvaliteto,
izboljšale samopodobo,
razvile pozitivno komunikacijo – v partnerstvu, osebnem in poslovnem življenju,
postavljale meje na ustrezen, funkcionalen način,
si zastavljale in dosegale cilje,
odkrile in zaživele našo avtentično spolnost…

Srečale se bomo 5 zaporednih petkov ob 18:00 za 90 minut. Vsakič bomo obdelale eno temo. Dobile boste tudi vzpodbude za osebno delo med tednom – od konkretnih nalog in tehnik za utrjevanje osvojenega do navdihujočih sugestij za poglabljanje vase.

Vaša investicija v bolj polno živost ženskega potenciala je predvsem vaš čas, vaša energija in vaše zaupanje vase – ter 250,00€ za program, ki vas na tej poti vodi in podpira.

Ženske nosimo v sebi nesluteno moč. Na skupini Živa ženska se bomo povezale in se podprle pri tem, da to moč – zaživimo.

Skupino vodim dr. Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih. Moje poslanstvo je zapletena znanstvena dognanja iz področja psihologije, nevroznanosti in psihoterapije prenesti v svet ter jih narediti primerna za vsakdanjo uporabo.

dobrodošla, da skupaj obrnemo svet na bolje!