slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Vizija

Globoko verjamem v pozitivno bistvo človeške narave. Verjamem, da smo edinstveni, čudoviti in v svojem bistvu neizmerno dragoceni.

Namen psihoterapije in psihološkega svetovanja je, da nam pomaga v polnosti zaživeti to našo čudovito edinstvenost. DA nam pomaga osvoboditi se spon in zaživeti kot svobodne, avtonomne in samorealizirane osebnosti.

V praksi to pomeni, da je namen psihoterapije in svetovanja dvigniti kvaliteto našega življenja. Nam pomagati, da zaživimo bolj zadovoljno, srečno, ustvarjalno in polno življenje.

Življenje pred nas postavlja različne izzive. Včasih tudi takšne, da se z našimi dosedanjimi načini v njih ne znajdemo. Takrat običajno doživljamo stisko. Psihoterapija in psihološko svetovanje nam pomagata odkriti, kako se lahko na za nas bolj ustrezne načine spoprijemamo z (novimi) življenjskimi situacijami. Kako se lahko učimo – namesto da smo poraženi, kako lahko rastemo, namesto da obupujemo, kako lahko v svojem življenju dobivamo in bogatimo – namesto da izgubljamo in stradamo.

Moja naloga kot psihoterapevt je, da vas na vaši poti, v vaši življenjski zgodbi podprem tako, da boste zaživeli bolj polno, kvalitetno življenje, ki si ga želite in ki vam je namenjeno.