slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Poletni partnerski boost

Poletni meseci so polni energije. Za marsikoga pa prinašajo tudi veliko stisk. Še posebno veliko kriz je v partnerstvih. Kar 1/3 vseh ločitev se zgodi po poletnih počitnicah. 2/3 parov, ki gredo skregani na počitnice, pa se po takšnem skupnem dopustu loči…. To so zelo alarmantne številke.

Dejstvo je, da je dopust čas, ko se zares znajdemo s partnerjem. Nenadoma ni več dela, da bi se z njim zamotili – in zagledamo partnerja takšnega, kot dejansko je – vključno s tistimi bolj neljubimi potezami… Zelo pogosto se zgodi, da se razpoke, ki so nastajale čez leto in smo jih relativno uspešno pometali pod preprogo, v času dopustov, zazevajo, se poglobijo in razprejo…

Da bi vaju podprla in da bi delovali proti temu trendu, sem pripravila paket, s katerim želim vzpodbuditi pare, da svoje težave in stiske vidijo kot rast. Kot priložnost za združevanje in učenje drug o drugem in drug od drugega… Partnerske krize niso napaka – ampak prej stalnica v partnerskem življenju. To, kako bo par prestal krizo, pa je v veliki meri odvisno od njegovih resursov.. strategij, ki jih uporablja, da širi pozitivo in minimizira škodo, ki nastaja skozi razne zahteve…

zato ponujam paket vsaj 3 srečanj, pri čemer je 10% popust na vsa tri srečanja.

Na teh srečanjih se lahko posvetimo temam, kot so konstruktivno reševanje konfliktov, zdrava komunikacija in izpolnjujoča spolnost – ali pa kakšnim drugim temam, ki bi bile za vaju bolj aktualne.

če vaju zanima več o tem, kako lahko poletje izkoristita za nadgradnjo in revitalizacijo vajnega odnosa, me kontaktirajta (Tjasa@TjasaKos.net oz. 041 421 532), pa se eogovorimo za podrobnosti.. ;)