slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Izkušnje uporabnikov

Tatjana, 35 let

Super program! Vajice so enostavne in neverjetno delujejo. V teh treh tednih sem ugotovila, da imam čudovito življenje, polno prekrasnih stvari – in.. da me najboljše šele čaka! Res super, Zelo zadovoljna sem in priporočam program vsakemu, ki se želi nafilati z energijo!

Borut, 43 let

Dobra izkušnja. Ti trije tedni so bili res polni pozitive. Zjutraj me je v compu pričakala ena vzpodbuda, da sem ohranjal smer in nisem odtaval stran. Vaje sem pa delal, ko sem imel čas, v svojem tempu. Niso časovno zahtevne in glede na vložen časovni vložek so učinki prav osupljivi! Najbolj fajn mi je bilo, da sem dobil konkretne tehnike, s katerimi si lahko napolnim baterije. Veliko sem se naučil in prepričan sem, da bom lahko to s pridom uporabil naprej v poslovnem in privatnem življenju. Hvala!

Sabina, 45 let

Najbolj všeč mi je bilo, da sem dobivala vaje lepo udobno domov. Nič pritiska. Rezultati so pa fenomenalni. Pa vem, da bodo te stvari še naprej delovale in rasle v mojem življenju. Posebno všeč mi
je bila vajica z močjo pozitivnega pričakovanja. TA je res spremenila moj pogled na življenje. Namesto skrbi, se zdaj veselim vsakega dneva posebej. Res fajn! V zaključnem pogovoru s tjašo sem dobila pa veliko čisto konkretnih idej, kako si lahko z naučenimi tehnikami pomagam v vsakdanjem življenju še naprej. Zelo zadovoljna sem, da sem se odločila in si dala priložnost za tole izkušnjo!

Seba, 28 let

S punco sva vaje delala skupaj in nama je bilo zelo všeč. Povezale so naju in nama pomagale, da sva se tudi bolje spoznala. Odločila sva se, da se bova potrudila za najn odnos in prepričan sem, da je ustvarjanje prijetne klime v odnosu temelj za to, da bova oba zadovoljno živela. Skozi program in vaje se je tudi najn odnos zelo izboljšal.