slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Skupina za obvladovanje socialne anksioznosti

KAJ? terapevtska skupina za obvladovanje prekomerne tesnobe v socialnih situacijah

KDAJ? pričetek v marcu, terminsko se bomo uskladili

KJE? Ljubljana Rudnik

CENA: 30,00€/srečanje

Socialna anksioznost je za posameznika zelo moteča in drastično zmanjšuje življenjsko kvaliteto. Poleg tega je pogosto progresivna, kar pomeni, da se težave stopnjujejo. In vendar je socialna anksioznost zelo dostopna psihoterapevtski obravnavi. Z ustreznim pristopom lahko prav pri tovrstnih težavah zares veliko naredimo. po priporočilih Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) in American Psychological Association (APA) je v takšnih primerih najbolj priporočljiva kognitivno vedenjska terapija (KVT), pri čemer je še posebno učinkovito delo v skupini.

Tudi sama imam pri odpravljanju težav iz naslova socialne anksioznosti v skupini izjemno dobre izkušnje. zato ponovno zbiram interesente za oblikovanje skupine za obvladovanje socialne anksioznosti.

skupina je namenjena vsem, ki si želite vstopati v socialne situacije z več sproščenosti in samozavesti ter razširiti krog vašega socialnega življenja, suvereno javno nastopati, razvijati socialne veščine in vzpostavljati nova znanstva...

Delo bo potekalo v zaupnem, varnem vzdušju majhne skupine zaprtega tipa. Delali bomo po principih kognitivno vedenjske terapije (KVT).

Skupina bo začela delovati predvidoma v začetku marca oz. takrat, ko se bo nabralo dovolj interesentov.

V kolikor vas takšno delo nagovarja in bi potrebovali dodatne informacije, me prosim kontaktirajte. Z veseljem vam bom odgovorila.