slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Si želite več povezanosti med vama?

Si želite več povezanosti v vajnem odnosu? Sta se s partnerjem/partnerko odtujila? Se vam zdi, da govorita eden mimo drugega? Ste utrujeni od ponavljajočih se konfliktov? Vas razjeda nezaupanje, sumite da vas vara?

Takšne in podobne stiske so lahko zelo hude. Lahko nas obremenijo do te točke, da ne moremo več dovolj dobro opravljati naših drugih življenjskih obveznosti. Dolgoročno imajo lahko resne posledice tudi na naše fizično zdravje.

Nezadovoljstvo v partnerskem odnosu je eden od najbolj rizičnih dejavnikov za razvoj slabe samopodobe in depresije!

In ne, ni normalno, da je v odnosu kreg, stiska, poniževanje. Res pa je, da v partnerskem odnosu pridejo težave. In te se da reševati!

Valentinovo je lahko dobra priložnost, da v hitrem vsakdanjem tempu razmislimo o kvaliteti našega partnerstva. Namesto da odmahnemo z roko, češ še ena novodobna potrošniška muha, lahko vzamemo ta čas za vzpodbudo, da narediva nekaj pozitivnega za najn odnos.

Pri tem bi vaju rada podprla. Zato sem pripravila Valentinov paket, kjer vama ponujam 3 partnerska srečanja, ki so oblikovana tako, da poglabljajo odnos in zbližujejo.

Teme za posamezna srečanja izbirata vidva, tako da bo program dejansko po vajni meri. Nič balasta – zgolj praktične vsebine in tehnike, ki jih bosta lahko takoj uporabila.

Izbirata lahko med naslednjimi temami:

  • Obujanje romantikev – razmerjih sčasoma romantika naravno ugasne. DA bi ohranjali vezo živo in poživljajočo je dobro, če znamo to romantično iskro znova obuditi. Nekaj preprostih in konkretnih vaj, ki spodbujajo občutek bližine poživlja odnos.
  • Komunikacija – Partnerji se pogosto počutijo neslišane ali narobe razumljene. Neustrezna komunikacija je najpogostejši vir razhajanj in konfliktov v partnerskih odnosih. Kako se lahko pogovarjamo tako, da se zares slišimo? In kako se počutimo, ko smo v pogovoru razumljeni?
  • Reševanje konfliktov – Konflikti so neizogiben del dolgotrajnejših zvez. Včasih mislimo, da oznanjajo začetek konca veze. Pa je res tako? Kako lahko konflikte spremenimo v rast in kako lahko z njimi povečamo bljižino?
  • Spolnost – Pogosto sčasoma strast v partnerstvu usiha,se umika vsakdanji rutini. Pa ni treba, da je tako. Spolnost je pomemben vrelec življenjske energijein dragocen vir povezanosti. Kako lahko ponovno obudita iskro strasti med vama?
  • Varanje – Izvenzakonske zveze predstavljajo velik izziv, s katerim se srečuje mnogo parov. Kako lahko to izkušnjo razumemo in jo preoblikujemo v nekaj, kar poglablja odnos…?
  • Otroci in vzgoja – Rojstvo otroka pomeni veliko spremembo za partnerstvo. Lahko se pojavijo neizpolnjena pričakovanja, občutki zapostavljenosti, razhajanja v pogledih na družino, vzgojo. Odpre se kopica novih tem, ki so pogosto zelo čustveno nabite. Kako kvalitetno živeti starševstvo in partnerstvo hkrati?
  • Izzivi življenja z razširjeno družino – Partnerjevi starši, včasih tudi sorojenci, lahko predstavljajo dodaten izziv za zvezo. Vmešavanje, neupoštevanje mej, zavzemanje strani… vse to so lahko izzivi, ki dodatno poškodujejo odnos. Kako zaščititi tiste odnose, ki so nam pomembni in oblikovati zadovoljujoče življenje tudi v kontekstu razširjene družine.

To je nekaj vsebin, ki so pogosto pomembne za pare. Lahko pa predlagata tudi vajno lastno temo in pripravim srečanje povsem po vajni želji. Partnersko srečanje pri meni traja 80 minut. Dobimo se v prijetnem, diskretnem in sproščenem ambientu v Ljubljani v Dravljah. Cena posameznega srečanja je 100,00€. V okviru Valentinovega paketa pa bi vaju rada dodatno vzpodbudila, da naredita nekaj zase, zato vama ponujam 10% popust na tri srečanja. Cena paketa treh srečanj v okviru Valentinove ponudbe je tako 270,00€.

Verjetno ste že marsikdaj premišljevali, da bi želeli izboljšati kvaliteto vajnega partnerskega odnosa. Tukaj je izvrstna priložnost – osebno, konkretno, diskretno – predvsem pa znanstveno podprto in praktično uporabno.

Srečanja za poglabljanje kvalitete partnerstva pripravljam dr. tjaša m. kos, univ. dipl. psih. Pri svojem delu integriram znanja iz vedenjsko kognitivne terapije, transakcijske analize, medicinske hipnoze, Imago partnerske terapije in eksistencialne analize. Veliko pa uporabljam pristope iz področja pozitivne psihologije, iz katere sem doktorirala. Moja želja je uporabiti znanstvena dognanja iz področja psihologije in psihoterapije za izboljšanje vaše življenjske kvalitete.

Če so te vsebine zbudile vaše zanimanje, me kontaktirajte na 041 421 532 ali Tjasa@tjasaKos.net, da se pogovorimo o vaših željah in možnostih.