slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Hipnoza – učinkovita pomoč pri novoletnih zaobljubah

Kaj? posebna novoletna ponudba hipnoterapevtskih seans

KDAJ? v decembru in januarju

KJE? Ljubljana - Šiška

V času okoli novega leta pregledujemo naše življenje. Razmišljamo o tem, kaj je bilo dobro in kaj bi si želeli spremeniti. NOvoletne zaobljube so postale stalnica v tem času. Imajo pozitivno funkcijo, saj nas vzpodbudijo, da si oblikujemo življenje bolj v skladu z našimi željami. vse prepogosto pa se zgodi, da nam poide moč in da naših novoletnih zaobljub ne zmoremo uresničiti. Hipnoterapevtska podpora je tukaj lahko dobrodošla pomoč. S pravilno oblikovanimi sugestijami v stanju globoke sproščenosti boste lažje stopali po poti, ki si jo želite ter bolj učinkovito dosegali svoje cilje.

Zakaj hipnoterapevtske seanse?
V stanju globoke sproščenosti je naša podzavest bolj dovzetna za sugestije. Sugestije, ki jih lansiramo v takšnem stanju, naša podzavestprevzame kot program, ki ga bo kasneje samodejno izvajala.

Kako potekajo hipnoterapevtska srečanja?
Hipnoterapija se začne običajno z opredelitvijo problema in postavljanjem željenega cilja. O tem se pogovorimo na prvem srečanju. To prvo uvodno srečanje je namenjeno tudi pogovoru o hipnozi in morebitnim vprašanjem v zvezi s tem. Pogosto imamo o hipnozi nerealistične predstave. Veliko je mitov in neutemeljenih predsodkov, pa tudi napačnih pričakovanj... ko razjasnimo morebitne dileme, se lotimo opredeljevanja problema in željenega stanja. Drugo srečanje je namenjeno lansiranju personaliziranih sugestij v hipnotskem transu. Na željo klienta lahko ta del tudi posnamemo. Tako dobite posnetek vašega osebnega hipnotskega tretmaja, ki si ga po potrebi lahko predvajate in s tem utrjujete učinke sugestij.

Ali je hipnoza lahko nevarna?
Hipnoza je starodavna, dodobra preizkušena, varna in izredno učinkovita metoda. Stranskih učinkov ni. Predvsem pa je v zvezi s tem veliko vprašanj in neutemeljenih bojazni, o katerih se je smiselno pogovarjati.

V kolikor čutite, da vas tema nagovarja, vendar se vam ob tem porajajo vprašanja, dileme, pomisleki, vas vabim, da me kontaktirate, da se pogovorimo in najdemo rešitve, ki vam bodo pisane na kožo.