slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

PO DOPUSTU – PARTNERSKA TERAPIJA

Ste se iz dopusta vrnili razočarani, skregani, pod partnerskim stresom? Je prišlo tako daleč, da razmišljata o razhodu?
Če je tako, vedita, da se to ne dogaja zgolj vama. Žal je to zelo pogost scenarij. Na dopustu smo več skupaj, zato tudi naše razlike in nesoglasja pridejo bolj do izraza. Če se temu pridružijo težave v komunikaciji, je to recept za partnersko krizo.

Krize v partnerstvu so normalne. Predstavljajo priložnost za rast. Partnerska terapija ali partnersko svetovanje vama lahko pomaga, da drug drugega bolje spoznata, nadgradita in poglobita vajn odnos.

Partnerska terapija nikakor ni rezervirana zgolj za neke težke “bolnike”. Povsem običajnim parom lahko pomaga, da se bolje razumeta, uspešnejše rešujeta konflikte, hitreje najdeta rešitve, predvsem pa, da se ponovno zbližata, začutita povezanost med sabo in obudita ljubezen, ki vaju je na začetku zbližala.

Partnerska terapija ali partnersko svetovanje pri meni je prilagojeno konkretnim težavam, s katerimi se soočata v paru. Včasih gre za nezvestobo, varanje, za pomanjkanje povezanosti, težave pri usklajevanju vsakdanjih obveznosti ali za globje vsebine, usklajevanje vrednot, zaupanje, težave v spolnosti… Stiske, s katerimi pari prihajajo na partnersko terapijo ali na partnersko svetovanje, so zelo različne.

V procesu reševanja iščemo odgovore, ki so pisani na kožo vama, vajni konkretni situaciji. Ljudje smo različni, zato potrebujemo rešitve, ki bodo ustrezale vajnim željam in potrebam. Partnerska terapija ali svetovanje lahko traja različno dolgo. Včasih zadostujeta že eno ali dve srečanji, da postavita stvari v pozitivno perspektivo in dobita nov kompas, kako naprej. Drugič zopet pa je potreben dolgotrajnejši terapevtski proces.

Če se iz dopusta torej vračata razočarana, z občutkom praznine in nepovezanosti v partnerstvu, je morda čas, da razmislita o možnosti partnerskega svetovanja ali partnerske terapije.

Ker tako raziskave, kot izkušnje v moji terapevtski praksi kažejo, da so v času po dopustu partnerske krize zelo pogoste in ker vaju želim podpreti, da razvijata dolgotrajno, zadovoljujočo partnersko zvezo, sem pripravila v času po dopustu cenovno ugodnejše pakete partnerske terapije, kjer za paket 3 srečanj ponujam 10% popust.

Če želita več informacij o možnosti partnerskega svetovanja ali partnerske terapije pri meni, me kontaktirajta. Najbolje po mailu Tjasa@TjasaKos.net ali na GSM 041 421 532.

Z veseljem vaju podprem na poti iz krize v povezanost!