slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Delavnica avto hipnoze

Kaj? Delavnica avto hipnoze
Kdaj? 21. 6. 2014, 17:00 - 20:30
Kje? Dolenska c. 83, Ljubljana-Rudnik

Cena: 120,00 €


Stanje transa je eno od povsem naravnih človeških stanj. Zanj je med drugim značilna močno povečana sugestibilnost.

Naš um je nepojmljivo močno orodje. Naša prepričanja, pričakovanja in predstave oblikujejo naše življenje. Te naše predstave so lahko bolj ali manj funkcionalne, nas bodisi ovirajo bodisi podpirajo. S povsem enostavnimi postopki lahko uporabimo izjemne kapacitete našega uma pri tem, da nas podpre na poti uresničevanja takšnega življenja, kot si ga želimo.

Avto hipnoza je uporaba prastarih znanj šamanov in vračev skupaj z dognanji sodobne medicine ter psihološke in psihoterapevtske znanosti. Gre za zelo učinkovit, enostaven in povsem varen postopek, s katerim aktiviramo naše notranje potenciale in spremenimo moč naše podzavesti v našega zaveznika.

V današnjem času se srečujemo s številnimi izzivi in stiskami. Zelo pogosto je mogoče doseči veliko izboljšanje že s tem, ko aktiviramo naše potenciale. Avto hipnoza je enostavna tehnika, ki nam pri tem pomaga. Postopek avto hipnoze je univerzalen in ga lahko, ko se ga enkrat naučimo, uporabimo pri najrazličnejših težavah in stiskah. Možnosti uporabe so skoraj neomejene. Med najpogostejšimi področji učinkovite uporabe avto hipnoze so:

* redukcija stresa,

* izboljševanje samopodobe,

* povečanje koncentracije,

* zniževanje anksioznosti,

* protibolečinska terapija,

* odpravljanje kajenja,

* hujšanje,

* podpora pri uresničevanju osebnih ciljev.


Na naši delavnici se bomo v varnem, osebnem vzdušju majhne skupine naučili, kako lahko to enostavno in učinkovito tehniko uporabljate za izboljšanje kvalitete vašega življenja. Spoznali boste:

* mite in resnice o hipnozi in avto hipnozi;

* kako dosežete stanje transa in aktivirate kapacitete podzavesti;

* kako oblikujete pozitivne sugestije, ki dejansko delujejo in vas podpirajo;

* kako lahko uporabljate izjemne sposobnosti vašega uma za uresničevanje osebnih ciljev.


Poleg tega pa boste dobili tudi veliko elana in motivacije za prakticiranje naučenega. Spoznali boste krog ljudi, ki se je, prav tako kot vi, odločil izstopiti iz pozicije žrtve ter prevzeti vajeti življenja v svoje roke.

Na delavnici bomo kombinirali teoretična znanja s konkretnimi vajami. Poudarek bo na praktičnih veščinah in konkretnih tehnikah, ki vas bodo usposobile, da boste naučeno znanje lahko začeli nemudoma uporabljati v svojem življenju.


Delavnico vodim Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih. Pri svojem psihoterapevtskem in svetovalnem delu s posamezniki, pari in skupinami uporabljam različne pristope: vedenjsko kognitivno terapijo, integrativno transakcijsko analizo, EMDR in hipnoterapevtske tehnike. Svoje znanje iz medicinske hipnoze in hipnoterapije sem nadgrajevala pri certificiranih trenerjih v okviru Zdravniške zbornice Slovenije in American Hypnosis Association (AHA). Pri svojem delu se posebno pogosto srečujem s posledicami stresa (izgorelost), nekemičnimi odvisnostmi, anksioznimi in depresivnimi stanji. Ugotovila sem, da klienti, ki prihajajo k meni, svoj proces bistveno pospešijo, če uporabljajo še avtohipnozo in pozitivne sugestije, zato sem prepričana, da ta tehnika lahko marsikomu pripomore pri preprečevanju negativnih izkušenj in k doseganju boljšega življenja.

V kolikor ste prepoznali, da vas te vsebine nagovarjajo in bi potrebovali več informacij ali pa bi se na delavnico želeli prijaviti, mi prosim pišite na tjasa@tjasakos.net. Z veseljem vam bom odgovorila. Več o meni in mojem delu najdete tudi na www.tjasakos.net.


Prosim, posredujte to sporočilo tistim, za katere menite, da bi jih utegnilo pritegniti.


Veselilo me bo, če se bomo spoznali in skupaj stopili pozitivnim spremembam naproti!


Tjaša M. Kos, univ. dipl. psih.