slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Cenovno dostopen paket srečanj

Se kdaj sprašujete, zakaj ste takšni, kot ste? Se vam zdi, da bi lahko živeli mnogo bolj lahkotno, osrečujoče in uspešno, pa ne veste kako?

Dobrodošli doma!

S takšnimi vprašanji, občutki in dvomi se srečujejo mnogi, ki so dovolj senzibilni, da se zavedajo sami sebe.

Manca bi že zdavnaj napredovala, če bi zmogla javno nastopati in predstaviti svoje delo šefu in kolektivu. Domen bi mnogo uspešnejše vodil svojo firmo, če bi znal zaključevati stvari, ki se jih loti. Aljaž bi že zdavnaj diplomiral, če bi se znal učiti in bi premagal svoj strah pred odraščanjem.

Potem so tu še Tinkara, ki nikakor ne najde srečne partnerske zveze. Pa Matjaž in Simona, ki že vrsto let ne moreta spočeti otroka, kljub veliki želji in brezhibnim zdravniškim izvidom. In tudi Mihael, ki mu v življenju načeloma ničesar ne manjka, pa vendar ni srečen – tone v depresijo in se izgublja v alkoholu ter internetnih klepetalnicah.

Sodobna psihologija nam pomaga bolje razumeti, kaj se dogaja, in prepoznavati vzroke in posledice vedenjskih in miselnih vzorcev. Psihoterapija pa nam ponuja konkretne, strokovno utemeljene načine, s katerimi lahko te vzorce spreminjamo.

Škoda je, da ob vsem znanju in možnostih, ki so na razpolago ostanemo ujetniki lastnih notranjih omejitev!

Odločitev za psihološko svetovanje ali za psihoterapevtski proces te lahko pripelje iz začaranega kroga, v katerem se vrtiš. Da ti olajšam to odločitev, sem pripravila pakete petih ali desetih srečanj, ki so cenovno bolj dostopni.

Če si že večkrat pomislil(a), da bi bilo dobro poizkusiti, kako lahko psihologija izboljša tvoje življenje, je zdaj pravi čas.

Pokliči 041/421-532 ali piši na tjasa@tjasakos.net, da se pogovoriva o tvoji situaciji in najdeva optimalno pot zate!

Toplo dobrodošel/dobrodošla na poti k večji življenjski lahkotnosti!