slika_mojca
slika_mojca2
slika_mojca3

Anksa? Ne hvala!

KAJ? Skupina za obvladovanje socialne anksioznosti
KDAJ? 10 zaporednih tedenskih srečanj od novembra 2013 dalje
KJE? Ljubljana - Rudnik (Dolenska c. )
CENA: 30,00€/srečanje

Druženje, klepet s prijatelji, javne prezentacije lastnih stvaritev.. naj bi bili prostori radosti, veselja in razigranosti. Kaj pa, če niso? če se socialne interakcije napolnijo s strahom, dvomom in tesnobo? Potem se kaj lahko zgodi, da se zavrti zloglasna spirala izogibanja, tesnobe in lahko na koncu drastično okrne življenjsko kvaliteto prizadetih posameznikov.

Socialna anksioznost je izredno pogosta težava. Hkrati pa je to ena izmed težav, ki je najbolj dostopna psihoterapevtski obravnavi. Tudi WHO je mnenja, da je pri soc. anksioznosti KVT najbolj priporočljiva oblika terapije.

Zato ponovno odpiramo skupino v kateri se bomo skupaj spoznali z izvori in gibali, vzdrževalnimi mehanizmi socialne anksioznosti. Predvsem pa bomo spoznali vrsto konkretnih tehnik, s katerimi si lahko v vsakdanjem življenju pomagamo, da zaživimo bolj polno, dinamično in manj obremenjujoče življenje...

Skupina zaprtega tipa bo v varnem, zaupnem vzdušju predelovala teme, vezane na socialno anksioznost, poudarek pa bo tudi na razvijanju pozitivne samopodobe in osebnostnem razvoju. Skupinsko dinamiko bomo usmerjali tako, da nas bo pri tem podprla. Teoretično delo bomo nadgradili s praktičnimi tehnikami in z veliko konkretnega treninga.

Pridite, spremenimo svet na bolje!